Είμαι αδειούχος ψυχολόγος, πιστοποιημένη ψυχοθεραπεύτρια (ECP) και οικογενειακή θεραπεύτρια.

Από το 2010, διατηρώ ιδιωτικό γραφείο παρέχοντας υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας σε άτομα, ζευγάρια, οικογένειες καθώς επίσης και συμβουλευτική υποστήριξη γονέων.  Επίσης συντονίζω ομάδες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας.

 

Εκπαίδευση και κατάρτιση

Ολοκλήρωσα τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές μου στο Στρασβούργο (Université Louis PasteurStrasbourg I) και ειδικεύτηκα στη οικογενειακή ψυχοθεραπεία συστημικής προσέγγισης στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων της δόκτορος Χάρις Κατάκη.

Ως ασκούμενη ψυχολόγος εργάστηκα στην Ογκολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Στρασβούργου, στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Brumath και στο Κέντρο Συστημικών Ερευνών και Μελετών για την Οργανωσιακή και Οικογενειακή Επικοινωνία (RESCIF).

Έχω παρακολουθήσει πλήθος επιμορφωτικών προγραμμάτων, μεταξύ των οποίων: εκπαίδευση και συμβουλευτική ενηλίκων (ΙΝΕΔΙΒΙΜ, ΚΕΘΕΑ), κλινική ψυχοπαθολογία (Αιγινήτειο Νοσοκομείο), εθισμός των εφήβων στο διαδίκτυο (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών – Πρόγραμμα ΑΡΙΑΔΝΗ), ψυχοτραυματολογία – EMDR (TACT HELLAS).

 

Συνεργασίες

Συνεργάζομαι με την  Attachement Parenting Hellas, παρέχοντας ατομική και ομαδική συμβουλευτική σε γονείς καθώς επίσης και σεμινάρια σε θέματα γονεϊκότητας .

Επί σειρά ετών συνεργάστηκα με το Ίδρυμα Νεολαίας και Δία Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, συντονίζοντας ομάδες συμβουλευτικής για γονείς, ενήλικες και άτομα τρίτης ηλικίας, στα πλαίσια των προγραμμάτων Σχολές Γονέων και Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ).  

Έχω συνεργαστεί με την ΑΜΚΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών παρέχοντας ψυχοκοινωνική υποστήριξη ατόμων που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Έχω διδάξει ψυχολογία σε σπουδαστές των Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, ΔΟΜΗ και Σιβιτανίδειο.  

Επίσης, έχω εργαστεί εθελοντικά στους Γιατρούς του Κόσμου.

 

Ομιλίες – σεμινάρια

Έχω πραγματοποιήσει σεμινάρια και ομιλίες για γονείς και εκπαιδευτικούς πάνω στα θέματα της επικοινωνίας με τα παιδιά, του σχολικού εκφοβισμού και της χρήσης του διαδικτύου.


Πιστοποιήσεις

Είμαι κάτοχος του Ευρωπαϊκού Πιστοποιητικού Ψυχολογίας (EuroPsy) και του Ευρωπαϊκού Πιστοποιητικού Ψυχοθεραπείας (European Certificate of Psychotherapy ECP).

Είμαι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ) και της Ελληνικής Εταιρίας Συστημικής Οικογενειακής Θεραπείας (ΕΛΕΣΥΘ).

 

Γλώσσες

Εργάζομαι στην ελληνική και στη γαλλική γλώσσα.